Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat ons het eerste opviel is dat echt al het personeel ons vriendelijk ontving en een fijne avond wenste. Het restaurant heeft een heel gezellige uitstraling, net alsof je in een woonkamer zit en met heel fijne zachte verlichting.
Tja, en daarna al die heerlijke gangen.... verschillende smaken die zo secuur en ...
Lees hele reviewWat ons het eerste opviel is dat echt al het personeel ons vriendelijk ontving en een fijne avond wenste. Het restaurant heeft een heel gezellige uitstraling, net alsof je in een woonkamer zit en met heel fijne zachte verlichting.
Tja, en daarna al die heerlijke gangen.... verschillende smaken die zo secuur en met liefde bij elkaar zijn uitgezocht, tongstrelend .... en met elke gang weer een ander bord of schaaltje zodat het er ook nog eens uitziet als een waar kunstwerkje! ;-))
Zeker om nog vaker terug te komen!
Wij hebben hier op een maandag via Dining with the Starsprima gegeten met zijn tweeen. Ik vond de gerechten niet echt fantasierijk en wel heel erg klassiek, wat dan weer wel past bij de zeer gedateerde inrichting. Maar juist dat geeft het restaurant aan de andere kant haar charme. Het eten was perfectop smaak Zelf h...
Lees hele reviewWij hebben hier op een maandag via Dining with the Starsprima gegeten met zijn tweeen. Ik vond de gerechten niet echt fantasierijk en wel heel erg klassiek, wat dan weer wel past bij de zeer gedateerde inrichting. Maar juist dat geeft het restaurant aan de andere kant haar charme. Het eten was perfectop smaak Zelf houd ik meer van iets moderner zowel qua diner als qua inrichting. Het voelde een beetje claustrophobisch aan. De service was zeer vriendelijk en aangezien een van ons geen vis at paste de chef en de bediening het menu hier goed op aan. Kortom, een leuk restaurantje als je houd van klassieke gerechten en een klassieke ambiance.
Bediening, zeer vriendelijk en professioneel.
Wij hebben genoten van het menu met bij passende wijnarrangement.
Komen zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.