Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prima gegeten en een goed wijnarrangement. Als altijd toch weer het extra gerecht genomen en ipv het dessert de kaas. We komen zeker terug.
De bediening stond ons al bij de deur op te wachten en we voelden ons daardoor erg welkom. Vriendelijk personeel. Bij alle gerechten en dranken werd een uitgebreide toelichting gegeven. Leuk, maar soms een beetje teveel van het goede als je het verhaal al drie keer om je heen hebt gehoord. Goede timing voor het uits...
Lees hele reviewDe bediening stond ons al bij de deur op te wachten en we voelden ons daardoor erg welkom. Vriendelijk personeel. Bij alle gerechten en dranken werd een uitgebreide toelichting gegeven. Leuk, maar soms een beetje teveel van het goede als je het verhaal al drie keer om je heen hebt gehoord. Goede timing voor het uitserveren van de gerechten.
Het eten was lekker, maar het hoofdgerecht niet heel speciaal. Het kaasplankje is echter een aanrader!
Vooral omdat dit restaurant een ster heeft hadden we er meer van verwacht.
Een amuse van zalm, zeewier en rozenwater, hoe verzin je het! Verrassend was ook het hoofdgerecht, met onder andere lam van de barbecue. Dat doe ik meestal in de tuin, maar in een sterrenrestaurant is het toch wel een slag apart.
De rekening viel tegen, terwijl andere sterrenrestaurants 25E rekenen voor drie gang...
Lees hele reviewEen amuse van zalm, zeewier en rozenwater, hoe verzin je het! Verrassend was ook het hoofdgerecht, met onder andere lam van de barbecue. Dat doe ik meestal in de tuin, maar in een sterrenrestaurant is het toch wel een slag apart.
De rekening viel tegen, terwijl andere sterrenrestaurants 25E rekenen voor drie gangen met tegen betaling van een tientje een extra tussengerecht, bleek het hier 35E te zijn plus 12.50 voor het supplement. Tja, zo scheelt het niet veel met de reguliere prijs.
Als BOB kan ik helaas niks vertellen over het wijnarrangement.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.