Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was uitstekend, de bediening idem en de ambiance ook. Dit is niet ergens gaan eten, maar echt uit dineren gaan. Heel goed. Ik zou niet weten wat er nog beter kan.
Heerlijk gegeten, leuke ontvangst, ondanks dat het druk was een gemoedelijke sfeer.
Gisteravond heerlijk genoten tijdens een "dining with the stars" diner. Ondanks de maandagavond een gezellig vol restaurant. Het 5 gangendiner met bijpassende wijnen waren erg verrassend. Mooi opgemaakte borden. De smaken waren formidabel. Elk gerecht een echte verrassing. Vooraf een amuse van 3 kleine hapjes, elk w...
Lees hele reviewGisteravond heerlijk genoten tijdens een "dining with the stars" diner. Ondanks de maandagavond een gezellig vol restaurant. Het 5 gangendiner met bijpassende wijnen waren erg verrassend. Mooi opgemaakte borden. De smaken waren formidabel. Elk gerecht een echte verrassing. Vooraf een amuse van 3 kleine hapjes, elk weer heel mooi en lekker. Voorgerecht was een waar kunststukje om te zien en met fijne smaken. Er werden daarnaast vers gebakken broodjes geserveerd met een overheerlijke olijfolie met basilicum. Het tussengerecht met een drooggebakken coquille en 3 kokkeltjes was erg lekker, maar persoonlijk hadden er wel wat meer kokkeltjes bij gemogen, want het hapje was wel érg klein. De creme van kreeft was hoog op smaak. De parelhoen was heerlijk , wel zijn wij grote groenten liefhebbers en er zou "een groentje extra bij mogen"
Wij hadden ook een kaas supplement genomen, erg lekker.
Een pré dessert ijsje was weer erg attent en heerlijk. Het dessert een plaatje en heerlijk fris.
Het personeel geeft goede uitleg over het menu en de wijnen. Heel blij waren wij met een extra glaasje rode wijn, (wij vonden die zo lekker!) zodat wij die ook bij de kaas konden door drinken.
Ter afronding nog koffie genomen en daarbij kregen wij een blikje met vers gemaakte friandises mee.
Totaal een goed plaatje voor een heerlijke avond. Bedankt!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.