Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een fantastiche avond gehad,met zoveel mooie gerechtjes,en prima bediening,volgende keer willen we graag in de voorkamer zitten,lijkt ons wat sfeer voller,
Je proeft waar de ster zit!!
Heerlijk gegeten en veel nieuwe smaken geproefd in een gezellige omgeving met een perfecte en vriendelijke bediening
Het eten was heerlijk en de sfeer knus en gezellig. De service viel tegen wat de hele avond heeft bepaald. Twee personen van het bedienend personeel praten met erg luide stem als de gerechten worden toegelicht, waardoor de tafels in de buurt zichzelf moeten overschreeuwen om hun gesprek voort te zetten of even stil ...
Lees hele reviewHet eten was heerlijk en de sfeer knus en gezellig. De service viel tegen wat de hele avond heeft bepaald. Twee personen van het bedienend personeel praten met erg luide stem als de gerechten worden toegelicht, waardoor de tafels in de buurt zichzelf moeten overschreeuwen om hun gesprek voort te zetten of even stil moeten zijn. Na een aantal keer wekte het flink de irritatie op. Verder liep er iemand rond met broodjes. Steeds liep ze naar dezelfde tafels. Tegen de tijd dat ze bij onze tafel kwam, waren de broodjes op. Dit gebeurde telkens, waardoor onze buren vier keer brood kregen, terwijl wij nog niets hadden gehad. En dat terwijl het uitserveren van de gerechten erg lang duurde. Na het hoofdgerecht vroegen we om wat brood. De dame met luide stem riep over haar schouder dat haar collega rondliep en dat ze vanzelf langs zou komen. Nou, dat deed ze inderdaad... Op het moment dat het hoofdgerecht werd afgeruimd. Te laat dus. Van een restaurant met een ster verwacht je meer klantgerichte service. Bij Tante Koosje lijkt efficiëntie van de bediening (en het feit dat ze gehoord worden) belangrijker te zijn dan dat de klanten kunnen genieten. Het is lastig om met heerlijk eten deze bittere bijsmaak weg te krijgen. Jammer!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.