Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We went to Tante Koosje for "Dining with the Stars". Outside it was quite cold and deserted, but the atmosphere inside was warm and cosy. The menu was pre-determined and we didn't know it in advance, but the description of the dishes already made our mouths water, and when the dishes actually arrived, it was just a ...
Lees hele reviewWe went to Tante Koosje for "Dining with the Stars". Outside it was quite cold and deserted, but the atmosphere inside was warm and cosy. The menu was pre-determined and we didn't know it in advance, but the description of the dishes already made our mouths water, and when the dishes actually arrived, it was just a triumph of taste after the other.
The only tiny disappointed was the main course: the veal wasn't as tasteful as all the other courses, but that is a problem we've had more generally with meat in the NL. And the sauce accompanying it was anyway perfect, and so was the complementing tartar.
One final praise goes to the dessert, simply delicious, both in texture and in flavour.
Wat een prachtige gerechten hebben we voorgeschoteld gekregen en wat een heerlijke smaken. Echt een avondje uit. Leuk dat door initiatieven als 'dining with the stars' deze restaurants ook wat toegankelijker zijn. Tenminste dat dachten we.... We werden supervriendelijk welkom geheten, maar vervolgens had ik meer het...
Lees hele reviewWat een prachtige gerechten hebben we voorgeschoteld gekregen en wat een heerlijke smaken. Echt een avondje uit. Leuk dat door initiatieven als 'dining with the stars' deze restaurants ook wat toegankelijker zijn. Tenminste dat dachten we.... We werden supervriendelijk welkom geheten, maar vervolgens had ik meer het gevoel gedoogd te worden dat welkom te zijn. Heel jammer. Gelukkig hadden we het met elkaar gezellig en maakten de gerechten een hoop goed.
Heerlijk gegeten in gezellige sfeer met uitstekende wijnen. We komen zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.