Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Snelheid lag te hoog, weinig persoonlijke aandacht en extra's. Nog geen koekje bij de koffie!
Eten en sfeer was prima, maar bediening leek ons te behandelen als "maar" restaurantweekgangers. Verwachtingen waren hoog obv andere ervaringen maar het was uiteindelijk een teleurstelling.
Amazing Food if you think about the time spend to create little appetisers.
In al it is a star restaurant and the treatment is equal. I can't drink wine so asked for normal tap water afterwards you are billed 11.35 euro's for 3 peoples mineral water as they only serve spa blue and red.
The feeling you get from...
Lees hele reviewAmazing Food if you think about the time spend to create little appetisers.
In al it is a star restaurant and the treatment is equal. I can't drink wine so asked for normal tap water afterwards you are billed 11.35 euro's for 3 peoples mineral water as they only serve spa blue and red.
The feeling you get from this is the same as the way your treated, is has to be done, there is no passion.
For passion you better go to the other side of the church to "De Proeverij" there the atmosphere is 180 degrees different you are appreciated as a guest and the owner welcomes every guest equal and important no matter what your eating or drinking.
Deze avond was helemaal áf! bediening deskundig en vriendelijk, ambiance gezellig in bijna huiselijke sfeer en bovenal was het eten voortreffelijk. Het avontuur met de coquilles St Jacques pakte voortreffelijk uit, de runderlende was heerlijk mals met dito garnituur en als afsluiter een heerlijk 'champagnedesert'. Genieten geblazen dus een ferme aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.