Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goede routebeschrijving gevonden op de site van Tante Koosje. Makkelijk parkeren op aangegeven parkeerterrein.
Zeer hartelijke ontvangst. Leuke ambiance in mooie oude huiskamer.
Alle gerechten, van amuse tot het nagerecht, waren verrassend en zeer gevarieerd van smaak. We hebben genoten.
Over de friandises bij ...
Goede routebeschrijving gevonden op de site van Tante Koosje. Makkelijk parkeren op aangegeven parkeerterrein.
Zeer hartelijke ontvangst. Leuke ambiance in mooie oude huiskamer.
Alle gerechten, van amuse tot het nagerecht, waren verrassend en zeer gevarieerd van smaak. We hebben genoten.
Over de friandises bij de koffie waren we niet zo tevreden. De 4 lekkernijtjes kreeg ik vorige week ook in een andere restaurant maar dan als van nog meer lekkernijen. En dan ook nog plezieriger geprijsd.
Maar we komen beslist terug.
Prima ontvangst, heerlijke gerechtjes die er fantastisch uitzagen. Wijn arrangement met zeer bijzondere en goed passende wijnen. Op een gegeven moment kwam het " hoofdgerechtje " en die benaming dekte de lading volledig.
Dat in een vijf gangen menu diverse kleine gerechtjes worden geserveerd is logisch, maar het h...
Prima ontvangst, heerlijke gerechtjes die er fantastisch uitzagen. Wijn arrangement met zeer bijzondere en goed passende wijnen. Op een gegeven moment kwam het " hoofdgerechtje " en die benaming dekte de lading volledig.
Dat in een vijf gangen menu diverse kleine gerechtjes worden geserveerd is logisch, maar het hoofdgerecht was qua hoeveelheid bijzonder karig te noemen. Wij hebben een leuke avond gehad maar als ik op de terugweg een snackbar had gezien was de verleiding wellicht te groot geweest. 100,- pp is veel geld als je eigenlijk te weinig gegeten hebt. Prima en bijzonder restaurant maar wij gaan de volgende keer toch weer naar het amsterdammertje.
Tante Koosje is gewoon prima. Goed afgewogen smaakcombinaties, uitstekende bediening en leuk om er te zijn. Slechts een kanttekening: de amuse die smaakte als een oliebol zou ik weglaten en kroepoek met diezelfde oliesmaak ook.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.