Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben lekker gegeten. Erg gezellige huiskamer sfeer. Leuke mensen in de bediening en zeer attent.
This is the kind of Restaurant where you can enjoy a high class meal in the comfort of an almost in-house atmosphere. The sommelier was outstanding, his service and customer orientated approach was filled with passion for his food and wine he offered, and that also contributes to the wonderful evening we have enjoye...
Lees hele reviewThis is the kind of Restaurant where you can enjoy a high class meal in the comfort of an almost in-house atmosphere. The sommelier was outstanding, his service and customer orientated approach was filled with passion for his food and wine he offered, and that also contributes to the wonderful evening we have enjoyed.
Best part of the menu was the opening with smoked salmon. The salmon looked almost raw, but tatsted fantastic.
Wine selection was on the spot, following the special menu we enjoyed. But with such a Sommelier, you can't go wrong.
Heerlijk gegeten, goede sfeer. We hadden er al eerder een keer gegeten, toen ook met wijn-arrangement - was goed bevallen, dus nu ook.
Er wordt netjes gevraagd of we "een glaasje water" wilden bij het wijn-arrangement, er wordt een fles water aangerukt en het glas wordt zeer regelmatig gevuld. En na het eten dit ke...
Heerlijk gegeten, goede sfeer. We hadden er al eerder een keer gegeten, toen ook met wijn-arrangement - was goed bevallen, dus nu ook.
Er wordt netjes gevraagd of we "een glaasje water" wilden bij het wijn-arrangement, er wordt een fles water aangerukt en het glas wordt zeer regelmatig gevuld. En na het eten dit keer wel een kopje koffie genomen.
Vervelende nasmaak komt dan met de rekening - 6 euro voor een flesje water en on top of that € 6.50 per kopje koffie - dat mag wel wat minder.
Zonde. Het geeft een wat vervelende nasmaak van een fijn diner.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.