Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben een heerlijke culinaire avond gehad vol verrassingen
Wij komen beslist terug
Na vele jaren hier niet te hebben gegeten. Overigens altijd lekker gegeten. Was het herbezoek meer dan prima. Keuken is geweldig. Hele fijne smaken (en combinaties) in een typisch traditioneel keuken. Ambiance mag wat mij betreft ook naar dit niveau. Te weinig flair. Stof mag er dan echt wel vanaf. De service is "H...
Lees hele reviewNa vele jaren hier niet te hebben gegeten. Overigens altijd lekker gegeten. Was het herbezoek meer dan prima. Keuken is geweldig. Hele fijne smaken (en combinaties) in een typisch traditioneel keuken. Ambiance mag wat mij betreft ook naar dit niveau. Te weinig flair. Stof mag er dan echt wel vanaf. De service is "Hilton"achtig. Je weet wat en hoe je service krijgt. Snap alleen niet dat ze piercings toelaten. Wijn arrangement had best gemogen. Leuke wijnen maar niet uitzonderlijk of bijzonder (zoals de keuken) Hier valt nog wat 'overwinning; te winnen.
Gisteravond gegeten bij Tante Koosje, helaas een teleurstellende ervaring. Eten was lekker maar of dit nu sterwaardig is daar heb ik mijn vraagtekens bij. voorgerecht van tartaar was vrij smaakloos. Tussengerecht met krab bevatte stukje karkas waarop ik mijn tanden bijna stuk beet. De lachende reactie van de bedieni...
Lees hele reviewGisteravond gegeten bij Tante Koosje, helaas een teleurstellende ervaring. Eten was lekker maar of dit nu sterwaardig is daar heb ik mijn vraagtekens bij. voorgerecht van tartaar was vrij smaakloos. Tussengerecht met krab bevatte stukje karkas waarop ik mijn tanden bijna stuk beet. De lachende reactie van de bediening; gelukkig was het geen groter stuk...pardon? Weinig initiatief of aandacht van de bediening over het algemeen, we hadden vooraf aangegeven na het hoofdgerecht te beslissen of we nog kaas wilden voorafgaand aan het dessert maar dit werd ons niet meer gevraagd...lang met lege glazen gezeten omdat ons niet werd gevraagd of we nog wat wilden drinken, olijfolie werd niet aangevuld terwijl we nog wel brood kregen en er was weinig tot geen gelegenheid dit zelf te vragen aangezien de bediening alleen vluchtig in en uit de keuken liep om gerechten bij andere tafels uit te serveren en dan geen aandacht had voor andere tafels. Zonder koffie vertrokken dus viel de rekening nog mee maar 6 euro voor een fles plat water (uit flessen met eigen etiket/kraanwater? En uiteindelijk bleek ook nog dat er 4 euro teveel in rekening was gebracht voor de menu's maar dit zagen we helaas pas toen we al buiten stonden (vreemd aangezien dit menu al minimaal een week wordt geserveerd) wellicht dat iedere gast dus uiteindelijk onopvallend teveel betaald. Samenvattend komen we hier dus niet meer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.