Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1021 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onze vorige review is verwijderd.... Daarom nog even een nieuwe. Wij hebben gegeten op 27/8 in dit restaurant. Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk,...
Lees hele reviewOnze vorige review is verwijderd.... Daarom nog even een nieuwe. Wij hebben gegeten op 27/8 in dit restaurant. Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk, maar niet persoonlijk en geinteresseerd. Het kwam op ons enigzins onecht over. Het geld moest deze restaurantweek met de supplementen worden verdiend, want daar werd veel nadruk opgelegd door het personeel. Al met al een teleurstellende kennismaking en voor ons niet voor herhaling vatbaar. (Ik hoop dat u zo sportief bent, onze review nu wel te laten staan....)
Onze eerste keer in Tante Koosje. Interieur spreekt ons niet zo aan en helaas vonden wij het eten niet echt sprankelend. Je kon een michelinster er niet vanaf lezen. De bediening was vriendelijk, vroeg nooit of het smaakte. Hoofdgastheer liep een beetje arrogant heen en weer, verwachtte alleen maar positieve woorden...
Lees hele reviewOnze eerste keer in Tante Koosje. Interieur spreekt ons niet zo aan en helaas vonden wij het eten niet echt sprankelend. Je kon een michelinster er niet vanaf lezen. De bediening was vriendelijk, vroeg nooit of het smaakte. Hoofdgastheer liep een beetje arrogant heen en weer, verwachtte alleen maar positieve woorden en als hij hem niet kreeg liep hij verbaasd weg. Geen oprechte interesse in culinaire genoegens en je gasten verwelkomen. Jammer.
We vonden het lamsvlees wat gewoon maar de gegrilde groente erbij wel weer origineel en lekker.
Het tussengerecht was helemaal top!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.