Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten met af en toe verrassende smaakcombinaties. Van een restaurant met een ster, had ik er hogere verwachtingen van. Ik miste verschilende stuctueren in het eten, het was met name veel gel/ zacht eten. Wij hadden het 3 gangen menu, was eventueel nog uit te breiden met 3 gangen extra. (2 visgerechtjes en k...
Lees hele reviewLekker gegeten met af en toe verrassende smaakcombinaties. Van een restaurant met een ster, had ik er hogere verwachtingen van. Ik miste verschilende stuctueren in het eten, het was met name veel gel/ zacht eten. Wij hadden het 3 gangen menu, was eventueel nog uit te breiden met 3 gangen extra. (2 visgerechtjes en kaas) Wij zijn geen grote eters, maar de porties waren echt zeer klein, was erg dankbaar voor het broodje dat werd rondgebracht. Ik vond met name het voorgerecht vrij "vlak" van smaak. Hoofdgerecht vond ik de runderlende verrukkelijk botermals evenals de goed bereide polenta. Nagerecht vonden we vooral de wijn- spijs combinatie erg goed. Zeer correcte en vriendelijke bediening.Smaakvolle inrichting en prachtige ligging van het restaurant.
Heerlijk gegeten een echte aanrader!
Eten was OK maar niet sterwaardig. Goede technieken maar rare combi's en soms weinig smaak. Tartare was totaal niet op maak gebracht en rare combi met het smakeloze komkommersap, scampi was heerlijk. Goede vondst van gepofte rijst bij de vis, maar dan weer droge couscous erbij! Waarom? Runderlende was mooi gerecht; ...
Lees hele reviewEten was OK maar niet sterwaardig. Goede technieken maar rare combi's en soms weinig smaak. Tartare was totaal niet op maak gebracht en rare combi met het smakeloze komkommersap, scampi was heerlijk. Goede vondst van gepofte rijst bij de vis, maar dan weer droge couscous erbij! Waarom? Runderlende was mooi gerecht; goed op smaak en mals vlees. Echter gel van amsterdamse ui? Dat zou toch echt beter bij de tartare passen. Dessert heerlijk. Mooie combi van kers en kruidnagel. Goed gevonden. In commentaren van bediening kan ik me niet vinden; die was goed en ieder gerecht en wijn werd toegeligt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.