Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1016 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was heerlijk. De bediening was ZEER matig. Het restaurant heeft niks op 1,5 meter afstand staan , beetje jammer dat zo’n zaak zich niet netjes aan de regels houdt.
Kwaliteit eten was goed, mooi gepresenteerd, goede combinaties. We zaten buiten op een terras, wat op zich naast de kerk een mooi decor was. We hadden gereserveerd om 20.00u. Het probleem was echter dat toen het om 20.45u donker werd, je absoluut niet meer kon zien wat er op je bord lag. We kregen wel een lantaarn m...
Lees hele reviewKwaliteit eten was goed, mooi gepresenteerd, goede combinaties. We zaten buiten op een terras, wat op zich naast de kerk een mooi decor was. We hadden gereserveerd om 20.00u. Het probleem was echter dat toen het om 20.45u donker werd, je absoluut niet meer kon zien wat er op je bord lag. We kregen wel een lantaarn met kaarsje op tafel, maar dat gaf geen licht in de komvormige borden, waarop het eten werd geserveerd. Met behulp van onze telefoons konden we zien wat er op de borden lag, maar dat eet erg ongemakkelijk. Hetgeen ook door de bediening werd geconstateerd, maar dat leidde niet tot een betere verlichting. Grootste domper kwam bij het afrekenen. Bij binnenkomst hadden we naast diverse flessen wijn en een extra gang, een fles plat water besteld, want de jongste dochter drinkt geen alcohol, alleen jus d'orange en water. Het water was gekoeld leidingwater. Op de rekening stond € 25,-- voor vijf water arrangementen, terwijl naast de dochter één persoon een half glas had gedronken. Vooraf was dit niet gecommuniceerd. Kortom goed eten, maar eet binnen en let op als je een glas water besteld.
Goed gegeten en alles was zeer smaakvol. Hielden rekening met onze wensen. Aardige en correcte bediening. Heerlijke passende wijnen. Leuk terras. Misschien iets meer verlichting. Komen zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.