Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 192 mensen zeggen over De Compagnon
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goed en lekker eten, met prima bediening
Heerlijk gegeten met veel verschillende smaken. Echt een aanrader!
Bijzonder, maar zeer verstopt restaurant in Adam. Mooie inrichting.
Eten.. De laatste 2 gangen vd 6 waren echt lekker, die daarvoor minder...dwz alsof de smaken net niet bij elkaar pasten.
De kok zei nauwelijks gedag bij binnenkomst en al helemaal niet bij weggaan, alsof ie uitgeblust was. Het bedienend personeel was wel vriendelijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over De Compagnon
Keuken: Frans
Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt.
De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.
Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.
jammer dat u niets erover zegt in het restaurant en inderdaad ben ik na het volle diner uitgeblust ! dat krijg je als je om 7 uur in de ochtend begint om voor onze gasten alles vers te maken