Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 192 mensen zeggen over De Compagnon
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, maar zijn toch teleurgesteld.
De plek is geweldig. Een tafeltje aan het raam waar je alle gebeurtenissen op het water kunt volgen. Daar mankeert dus niets aan.
De ontvangst is matig en afstandelijk. De bediening is amateuristisch en het serveren van de maaltijd duu...
Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, maar zijn toch teleurgesteld.
De plek is geweldig. Een tafeltje aan het raam waar je alle gebeurtenissen op het water kunt volgen. Daar mankeert dus niets aan.
De ontvangst is matig en afstandelijk. De bediening is amateuristisch en het serveren van de maaltijd duurt veel te lang. Als je als eerste binnenkomt, mag je toch verwachten dat er meteen iemand komt vragen wat je wilt drinken, maar dat duurde wel enige tijd.
Het voorgerecht was gewoon niet lekker, het hoofdgerecht was goed en het dessert ook. Maar van een restaurant dat tot de 250 beste restaurants behoort, mag je toch wel iets meer verwachten. Wij bezoeken veel restaurants in de restaurantweek, maar dit was wel de minste. Jammer.
Bij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie teg...
Lees hele reviewBij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie tegelijk. De olijven waren super, lekker vlezig. Brood was zelfgebakken, maar te hard.
Het voorgerecht van verse makreel was goed uitgebalanceerd met gelei van zeewier en rode bietjes en garnaaltjes. Hoofdgerecht was kip! Wij verwachten op dit niveau en dito prijs wel wat exclusievers. Het ergste was ook nog dat er een stuk van de kip rauw was!! Ik heb dit stuk op mijn bord laten liggen en de ober vond dit niet nodig om te vragen waarom ik dit zo had laten liggen.
Nagerecht amuse was hetzelfde als het nagerecht van ijs, truffel en merengue. Helaas vonden we beide de overheersende smaak van de geitenhangop niet passen bij het gerecht. Verder zeker wel smaakvol.
De service was bedroevend. Weinig kennis over wijn en eten. Geen enkele keer is men komen vragen of eten naar wens is en onze lege wijnglazen werden ineens weggehaald na het hoofdgerecht. We wilden eigenlijk nog meer wijn bijbestellen maar omdat de glazen zo onbeleefd werden weggehaald hebben we besloten het maar bij water te houden. Ook nadat we de rekening hadden gekregen werd er geen aandacht meer aan ons besteedt. We zijn zelf maar naar de bar gelopen om te betalen.
Wij vinden met name de service teleurstellend en voor ons een reden om hier niet meer naar toe te gaan of dit aanbevelen aan vrienden/familie. Het eten was redelijk, maar door de rauwe kip zijn wij ook van mening dat dit op dit niveau onacceptabel is.
Gelukkig dat dit restaurantweek was, want we vonden dit ons geld niet waard!!
Bij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie teg...
Lees hele reviewBij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie tegelijk. De olijven waren super, lekker vlezig. Brood was zelfgebakken, maar te hard.
Het voorgerecht van verse makreel was goed uitgebalanceerd met gelei van zeewier en rode bietjes en garnaaltjes. Hoofdgerecht was kip! Wij verwachten op dit niveau en dito prijs wel wat exclusievers. Het ergste was ook nog dat er een stuk van de kip rauw was!! Ik heb dit stuk op mijn bord laten liggen en de ober vond dit niet nodig om te vragen waarom ik dit zo had laten liggen.
Nagerecht amuse was hetzelfde als het nagerecht van ijs, truffel en merengue. Helaas vonden we beide de overheersende smaak van de geitenhangop niet passen bij het gerecht. Verder zeker wel smaakvol.
De service was bedroevend. Weinig kennis over wijn en eten. Geen enkele keer is men komen vragen of eten naar wens is en onze lege wijnglazen werden ineens weggehaald na het hoofdgerecht. We wilden eigenlijk nog meer wijn bijbestellen maar omdat de glazen zo onbeleefd werden weggehaald hebben we besloten het maar bij water te houden. Ook nadat we de rekening hadden gekregen werd er geen aandacht meer aan ons besteedt. We zijn zelf maar naar de bar gelopen om te betalen.
Wij vinden met name de service teleurstellend en voor ons een reden om hier niet meer naar toe te gaan of dit aanbevelen aan vrienden/familie. Het eten was redelijk, maar door de rauwe kip zijn wij ook van mening dat dit op dit niveau onacceptabel is.
Gelukkig dat dit restaurantweek was, want we vonden dit ons geld niet waard!!
Plastic bloemen op tafel
wijn.
rekening gevraagd
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over De Compagnon
Keuken: Frans
Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt.
De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.
Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.