De Compagnon

Frans | €€€ | Menu
8,3 (188 reviews)
93% aanbevolen

Uitzonderlijk 6-gangen Luxe menu € 79,50 € 59,50

De Compagnon

Frans | €€€ | Menu
8,3 (188 reviews)
93% aanbevolen

Uitzonderlijk 6-gangen Luxe menu € 79,50 € 59,50

Deal
Uitzonderlijk 6-gangen Luxe menu
€ 79,50 € 59,50

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 188 mensen zeggen over De Compagnon

8.3 Gebaseerd op 188 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"De compagnon"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten was erg goed, ook was de sfeer erg ontspannen en de bediening had daar een grote bijdrage aan.
Het was een avondje "echt" uit eten!!

Sibe op 09 april 2016

4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, maar zijn toch teleurgesteld.
De plek is geweldig. Een tafeltje aan het raam waar je alle gebeurtenissen op het water kunt volgen. Daar mankeert dus niets aan.
De ontvangst is matig en afstandelijk. De bediening is amateuristisch en het serveren van de maaltijd duu...

Lees hele review

Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, maar zijn toch teleurgesteld.
De plek is geweldig. Een tafeltje aan het raam waar je alle gebeurtenissen op het water kunt volgen. Daar mankeert dus niets aan.
De ontvangst is matig en afstandelijk. De bediening is amateuristisch en het serveren van de maaltijd duurt veel te lang. Als je als eerste binnenkomt, mag je toch verwachten dat er meteen iemand komt vragen wat je wilt drinken, maar dat duurde wel enige tijd.
Het voorgerecht was gewoon niet lekker, het hoofdgerecht was goed en het dessert ook. Maar van een restaurant dat tot de 250 beste restaurants behoort, mag je toch wel iets meer verwachten. Wij bezoeken veel restaurants in de restaurantweek, maar dit was wel de minste. Jammer.

Anneke Tukker op 05 april 2016

"Kip. Het meest RAUWE stukje vlees"
4.0 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 6

Bij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie teg...

Lees hele review

Bij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie tegelijk. De olijven waren super, lekker vlezig. Brood was zelfgebakken, maar te hard.

Het voorgerecht van verse makreel was goed uitgebalanceerd met gelei van zeewier en rode bietjes en garnaaltjes. Hoofdgerecht was kip! Wij verwachten op dit niveau en dito prijs wel wat exclusievers. Het ergste was ook nog dat er een stuk van de kip rauw was!! Ik heb dit stuk op mijn bord laten liggen en de ober vond dit niet nodig om te vragen waarom ik dit zo had laten liggen.

Nagerecht amuse was hetzelfde als het nagerecht van ijs, truffel en merengue. Helaas vonden we beide de overheersende smaak van de geitenhangop niet passen bij het gerecht. Verder zeker wel smaakvol.

De service was bedroevend. Weinig kennis over wijn en eten. Geen enkele keer is men komen vragen of eten naar wens is en onze lege wijnglazen werden ineens weggehaald na het hoofdgerecht. We wilden eigenlijk nog meer wijn bijbestellen maar omdat de glazen zo onbeleefd werden weggehaald hebben we besloten het maar bij water te houden. Ook nadat we de rekening hadden gekregen werd er geen aandacht meer aan ons besteedt. We zijn zelf maar naar de bar gelopen om te betalen.

Wij vinden met name de service teleurstellend en voor ons een reden om hier niet meer naar toe te gaan of dit aanbevelen aan vrienden/familie. Het eten was redelijk, maar door de rauwe kip zijn wij ook van mening dat dit op dit niveau onacceptabel is.

Gelukkig dat dit restaurantweek was, want we vonden dit ons geld niet waard!!

Leon Gerrits op 02 april 2016

"Kip. Het meest RAUWE stukje vlees"
4.7 Keuken 7 | Service 2 | Sfeer 5

Bij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie teg...

Lees hele review

Bij aankomst werden we welkom geheten door een jongeman die onze jassen aannam en weghing. We hadden een kleine tafel voor twee personen in de kelder met plastic bloemen in een vaasje. De amuses waren verrassend en lekker. Hadden wat ons betreft wel apart van elkaar geserveerd mogen worden in plaats van alledrie tegelijk. De olijven waren super, lekker vlezig. Brood was zelfgebakken, maar te hard.

Het voorgerecht van verse makreel was goed uitgebalanceerd met gelei van zeewier en rode bietjes en garnaaltjes. Hoofdgerecht was kip! Wij verwachten op dit niveau en dito prijs wel wat exclusievers. Het ergste was ook nog dat er een stuk van de kip rauw was!! Ik heb dit stuk op mijn bord laten liggen en de ober vond dit niet nodig om te vragen waarom ik dit zo had laten liggen.

Nagerecht amuse was hetzelfde als het nagerecht van ijs, truffel en merengue. Helaas vonden we beide de overheersende smaak van de geitenhangop niet passen bij het gerecht. Verder zeker wel smaakvol.

De service was bedroevend. Weinig kennis over wijn en eten. Geen enkele keer is men komen vragen of eten naar wens is en onze lege wijnglazen werden ineens weggehaald na het hoofdgerecht. We wilden eigenlijk nog meer wijn bijbestellen maar omdat de glazen zo onbeleefd werden weggehaald hebben we besloten het maar bij water te houden. Ook nadat we de rekening hadden gekregen werd er geen aandacht meer aan ons besteedt. We zijn zelf maar naar de bar gelopen om te betalen.

Wij vinden met name de service teleurstellend en voor ons een reden om hier niet meer naar toe te gaan of dit aanbevelen aan vrienden/familie. Het eten was redelijk, maar door de rauwe kip zijn wij ook van mening dat dit op dit niveau onacceptabel is.

Gelukkig dat dit restaurantweek was, want we vonden dit ons geld niet waard!!

Plastic bloemen op tafel
wijn.
rekening gevraagd

Leon Gerrits op 02 april 2016

"Leuke avond in gezellige ambiance met prima eten"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, het truffelmenu waarbij de truffel niet te sterk aanwezig was, prima combi's. Leuke gezellige sfeervolle ambiance, maar je moet niet slecht ter been zijn met die smalle trappen. We hadden een van de beste tafels beneden aan het raam en zaten op gracht hoogte. Bediening was jong en daardoor iets min...

Lees hele review

Heerlijk gegeten, het truffelmenu waarbij de truffel niet te sterk aanwezig was, prima combi's. Leuke gezellige sfeervolle ambiance, maar je moet niet slecht ter been zijn met die smalle trappen. We hadden een van de beste tafels beneden aan het raam en zaten op gracht hoogte. Bediening was jong en daardoor iets minder ervaren. Kan wat meer aandacht schenken aan de klant en beter luisteren. Zijn een paar drankjes vergeten. Voor de rest erg genoten.

Tafel van 4 op 02 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Compagnon

Keuken: Frans

Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt.

De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.

Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Dit komt doordat de ingevoerde code niet juist is. Het invoerveld is hoofdlettergevoelig, zorg dus dat de code exact wordt overgenomen. Let hierbij goed of er geen spaties voor of achter de code zitten. Wij raden aan de code vanuit de mail te kopiëren en te plakken in het daarvoor bestemde veld. Lukt het niet? Neem dan contact op via [email protected].

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden