Wat 311 mensen zeggen over Klein Hartenstein
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gingen voor het Dining City driegangenmenu en besloten ter plekke een vierde gang toe te voegen. Eten was zeker smakelijk en gevarieerd. De lokatie en inrichting met verschillende niveau's leuk en de moeite waard.
Na veel lovende kritieken, toch zelf gaan proberen. Service is vriendelijk, alhoewel de uniforme kleding te wensen over laat.
Over de keuken hoeven we niet veel te zeggen. Het was geen succes. Voor een chef kok, die, zoals je mag geloven, in verschillende resetaurants van naam ervaring heeft opgedaan, heeft de pat...
Na veel lovende kritieken, toch zelf gaan proberen. Service is vriendelijk, alhoewel de uniforme kleding te wensen over laat.
Over de keuken hoeven we niet veel te zeggen. Het was geen succes. Voor een chef kok, die, zoals je mag geloven, in verschillende resetaurants van naam ervaring heeft opgedaan, heeft de patron cuisinier weinig inzicht in smaak combinaties. Een mooi opgemaakte rivierkreeft salade die volledig verloren gaat door het geweld van een krachtige cazpacho, een totaal smakeloze "risotto" die niet romig was en waarvan de gebruikte rijst niet gaar was en het gepocheerde ei dat rauw was en water lekte, een hoofdgerecht van maishoen op een smeer van mais en met een compleet arsenaal aan zoete omlijsting en een desert dat, naar mijn mening, rechtstreek uit de verpakking van de groothandel op het bord wordt ge-etaleerd, wel vakkundig neergelegd.... dat dan weer wel.
Het positieve aan dit onvergetelijke culinaire genot was, dat het wijn advies goed was en de wijnen ook echt lekker waren. Maar ja, dat kan de kok ook niets verkeerd aan doen.
Het diner was voortreffelijk. Hulde aan de kok. Personeel vriendelijk maar weinig professioneel. We moesten vragen om de tafel schoon te maken, het menu was niet goed bekend. Wel prima wijnvoorstel door de stageair.
Vlgs. de informatie door Diningcity via internet, was het 4-gangenmenu 42,50 p.p. waar dan 10,00 p.p...
Het diner was voortreffelijk. Hulde aan de kok. Personeel vriendelijk maar weinig professioneel. We moesten vragen om de tafel schoon te maken, het menu was niet goed bekend. Wel prima wijnvoorstel door de stageair.
Vlgs. de informatie door Diningcity via internet, was het 4-gangenmenu 42,50 p.p. waar dan 10,00 p.p. in mindering zou worden gebracht via het rentepuntensysteem. Op de rekening werd uitgegaan van 47,50 p.p. waar de 10,00 p.p. werd afgetrokken. Geen prettige conclusie, waardoor ook geen fooi.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.
Over Klein Hartenstein
Keuken: Nederlands
Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.
Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.
Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!