Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 138 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wederom heerlijk gegeten in De Nieuwe Polderkeuken.Dit keer via de Restaurant Week en dus niet a la carte gegeten maar van een vooraf vastgesteld menu.Een menu wat helemaal top was en wat super was klaar gemaakt. Alles zag er zeer smakelijk uit en de smaken waren zeer goed. Ook op de service viel helemaal niks aan t...
Lees hele reviewWederom heerlijk gegeten in De Nieuwe Polderkeuken.Dit keer via de Restaurant Week en dus niet a la carte gegeten maar van een vooraf vastgesteld menu.Een menu wat helemaal top was en wat super was klaar gemaakt. Alles zag er zeer smakelijk uit en de smaken waren zeer goed. Ook op de service viel helemaal niks aan te merken. Zeer vriendelijk en correct. Iemand die het vak zeer goed verstaat en mooi kan vertellen over de wijnen bij de gerechten.Ook mooi als je zoals ik, geen wijn drink!
De Nieuwe Polderkeuken, ga zo door met dit heerlijks en moois en wij komen zeker weer terug.KH & FP
Na het lezen van de review in het AD met prima waarderingsijfers voor de restaurantweek geboekt.
Wel apart dat, als je wilt dineren, je eerst de trap op naar boven moet. A stairway to heaven? Komt dat wel goed? Jazeker wel. We zijn erg verwend met een bijzonder gastvrije ontvangst en toegewijd personeel dat ook bel...
Na het lezen van de review in het AD met prima waarderingsijfers voor de restaurantweek geboekt.
Wel apart dat, als je wilt dineren, je eerst de trap op naar boven moet. A stairway to heaven? Komt dat wel goed? Jazeker wel. We zijn erg verwend met een bijzonder gastvrije ontvangst en toegewijd personeel dat ook belangstelling voor de gasten heeft en toont. Fijn zo te worden verwend. Ook de ambiance was prima, het 'polderachtige' kwam gelukkig niet te expressief tot uiting in het interieur. De samenwerking tussen de keuken- en bedienbrigade was uitstekend, dus steeds keurig op tijd de gangen geserveerd.
Het eten zelf was magnifiek, zowel op kleur- als op smaakniveau. Verrassende eetcombinaties van zoet en zuur op je bord, groots en hulde aan de keuken!! Graag wel aandacht voor de omvang van de porties, iets meer 'polderen' zou geen kwaad kunnen.
Wij hadden een wijnarrangement bij het eten genomen. We vonden de gepresenteerde wijnen alleszins acceptabel, maar het is nog wel zoeken om ook hier de top te gaan benaderen.
Al met al een geweldige 'verwen'avond uit, compleet met de chef zelf aan de tafeltjes om over het menu te kunnen praten.
Een etablissement om snel terug te komen.
Johan en Marian Visser
Wederom heerlijk gegeten. Prima producten, voornamelijk uit de streek.Gratis parkeren voor de deur. Wij komen zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!