Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 138 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
super lekker gegeten. bediening was heel vriendelijk en accuraat.
vooral de timing tussen gerechten was perfect. nooit langer dan 15 min. gezeten zonder dat er wat werd vooorgeschoteld. wij hadden een vijf gangen menu, maar alles bij elkaar, inclusief amuses, brood en tussen gerechten ca. 9 gangen. er zat zelfs een amuse voor het desert bij.
ca 3 uur heerlijk gegeten.
Verrassing in de polder. Heerlijk gegeten, vrouwen 4 gangen en de mannen 5 stuks en elke gang was heerlijk en mooi geserveerd. Daarbij een goede wijn dus een heel leuke avond met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
De bediening was heel attent dus we gaan zeker terug.
We hebben genoten van het 4-gangenmenu met wijnarrangement, een menu van najaarsgerechten met mooie combinaties van smaken en texturen. Borrelhapje met o.a. een tomaat-gembergazpacho en een bonbon van Stolwijker kaas: goede combi ! Lekker brood, in overvloed aangeboden, waarbij o.a. een tubetje saffraanmayonaise, le...
Lees hele reviewWe hebben genoten van het 4-gangenmenu met wijnarrangement, een menu van najaarsgerechten met mooie combinaties van smaken en texturen. Borrelhapje met o.a. een tomaat-gembergazpacho en een bonbon van Stolwijker kaas: goede combi ! Lekker brood, in overvloed aangeboden, waarbij o.a. een tubetje saffraanmayonaise, leuk ! Amuse van venkelcreme was fluwelig zacht en subtiel. Een topper vonden wij de eendeborstfilet-rolletjes met verschillende bereidingen van rode kool en uienconfit. De marshmellows van rode kool konden iets smeuïger en hoger in smaak, maar wel leuk. De verdicchio uit het arrangement bleef niet helemaal overeind tegenover de eend. Hoofdgerecht van hertenfilet op fluweelzachte puree en 'vergeten'groenten en cantharellen: gewoon heerlijk. De notencake gaf het geheel net iets teveel zoet. Heerlijke cabernet sauvignon erbij. Toetje begon met een amuse van kersen-hangop met room, lekker maar eigenlijk een beetje overdadig, gevolgd door tarte tatin waarbij een zoute caramel (echt een toppertje!) en zoethoutijs. Die laatste kwam daar qua smaak niet helemaal tegenop. De dessertwijn was vnl. bij de kers iets zurig.
De sfeer in de Nieuwe Polderkeuken blijft een beetje koel (kleurgebruik wit/blauw, verlichting ??), uitzicht van de hoektafel over het dorpsplein is leuk.
Bediening is prima en flexibel, en de kok komt na de service een praatje maken aan de tafels.
De Nieuwe Polderkeuken is een absolute aanwinst voor Stolwijk en wijde omgeving, door de nieuwe rondweg ook goed bereikbaar voor gasten van 'achter' Gouda !
Veel succes en we komen zeker terug !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!