Deal
5-gangen Gault&Millau diner
€ 79,-
€ 59,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 136 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vorige week zaterdag hier met mijn ouders en vriend gegeten. We hadden een heerlijk viergangen verrassingsmenu met wijnarrangement en dat was heerlijk. Mooie spannende gerechten, met goede heldere uitleg, ook over de bijpassende wijnen. Ik had aangegeven dat ik niet zo van vis hou en het was geen enkel probleem om v...
Lees hele reviewVorige week zaterdag hier met mijn ouders en vriend gegeten. We hadden een heerlijk viergangen verrassingsmenu met wijnarrangement en dat was heerlijk. Mooie spannende gerechten, met goede heldere uitleg, ook over de bijpassende wijnen. Ik had aangegeven dat ik niet zo van vis hou en het was geen enkel probleem om voor mij een ander gerecht te serveren. Vooral de eendenlever en de kalfstartaar vond ik echt geweldig.
Het brood en de boter blijft een tijd op tafel en wordt aangevuld, ook erg fijn dat je elkaar dus niet hoeft aan te kijken wie het laatste stukje neemt.
Chef en eigenaar Frank Streefland kwam alle tafels langs om te informeren of alles smaakte en een praatje te maken. Dit draagt bij aan de warme sfeer in het restaurant. Bediening was pas een week daar aan het werk, maar daar was eigenlijk niets van te merken! Ik wil hier nog heel vaak terugkomen!!
Uistekende keuken en goede bediening.
Wij hebben heerlijk gegeten vanavond. Zeer correcte bediening. De eigenaar vertelde ons dat het restaurant enkele weken geleden was geopend. Er leuk ingericht, landelijke accenten met luxe uitstraling. Wij komen zeker nog eens terug.
Het eten was prima.Zowel het voor-als hoofd als nagerecht waren prima verzorgd.
De beiening een ietsje te gericht om drank te verkopen maar als je nee zei dan was het ook afgelopen.Voor de rest geen enkel negatief punt alleen maar positief.Wij komen nu gaarne terug!!!
Mooi en sfeervol verbouwd en opnieuw ingericht restaurant, de afwerking ervan is van hoogwaardige kwaliteit en met vakmanschap uitgevoerd.
Personeel erg vriendelijk en attent, de eigenaar kwam ook langs om met de gasten te praten en te informeren waar we vandaan kwamen en hoe we bij hen terecht waren gekomen
Het...
Lees hele reviewMooi en sfeervol verbouwd en opnieuw ingericht restaurant, de afwerking ervan is van hoogwaardige kwaliteit en met vakmanschap uitgevoerd.
Personeel erg vriendelijk en attent, de eigenaar kwam ook langs om met de gasten te praten en te informeren waar we vandaan kwamen en hoe we bij hen terecht waren gekomen
Het eten was met veel smaak en liefde bereid en smaakte heerlijk.
Wij hopen dat deze jonge mensen er een goed lopend restaurant van kunnen maken, aan hun inzet zal het niet leggen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!