Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 137 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het diningcity menu was voortreffelijk. Het drie gangen menu van zeebaars & peer, entrecote & port, chocolade & kers, hebben wij uitgebreid met coquille & pompoen. Dat allen omlijst met een wijnproef arrangement.
De kwaliteit was top en beter dan in enkele sterren restaurants. Goede uitleg gekregen bij het uitserve...
Het diningcity menu was voortreffelijk. Het drie gangen menu van zeebaars & peer, entrecote & port, chocolade & kers, hebben wij uitgebreid met coquille & pompoen. Dat allen omlijst met een wijnproef arrangement.
De kwaliteit was top en beter dan in enkele sterren restaurants. Goede uitleg gekregen bij het uitserveren.
Het restaurant gedeelte op de begane grond is met zorg ingericht(nieuw) en heeft onze voorkeur ten opzichte van dat op de 1e etage. De chefkok en zijn team hebben ons het gevoel gegeven gast te zijn.
Zeer verrassend en smaakvol! Iedere gang was uitermate goed samengesteld mooi gedecoreerd en de smaken in een mooie balans. Wat ons opviel was de "lichte" maagbelasting!
We hebben echt genoten van het geweldige menu. De bediening was super dames, dank jullie wel! We komen zeker binnenkort terug! Succes met uw fijne restaurant tot ziens. Herman&José Schooneman
In het kader van de restaurantweek De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk geprobeerd. Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten door de eigenaar. We waren de eerste gasten, waardoor we alle aandacht kregen, maar waardoor het tempo waarin de amuses en gangen werden opgediend wat te hoog lag. De gerechten waren v...
Lees hele reviewIn het kader van de restaurantweek De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk geprobeerd. Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten door de eigenaar. We waren de eerste gasten, waardoor we alle aandacht kregen, maar waardoor het tempo waarin de amuses en gangen werden opgediend wat te hoog lag. De gerechten waren van prima kwaliteit. De toelichting erbij had best iets uitvoerigers gekund. De ambiance was, ondanks de zeer matige bezetting (nog 4 andere gasten, ook in het kader van de restaurantweek), goed en ook het uitzicht op het dorpspleintje van Stolwijk is een pluspunt. Minpunt was dat geen getapt biertje kon worden geserveerd. De rode huiswijn is iets aan de zware kant. De witte huiswijn was prima.
Door het wat hoge tempo van de bediening stonden we na 2 uur weer buiten. Voor 4 gangen, 3 amuses en koffie toe is dat wel erg snel. Desalniettemin was het, vanwege de kwaliteit van de gerechten en het heerlijke kaasplankje een geslaagd bezoek en zullen we er zeker nog eens terugkeren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!