Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 137 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben fantastisch gegeten. Michelinster waardig.
We waren ook erg verrast door de non-alcoholische drankjes bij de gerechten.
Gezellige avond met vrienden uit eten. Warm en hartelijk ontvangen. Uitstraling restaurant matig, polderkeuken verwacht je meer op een boerderij met uitzicht over een wijds landschap. Gerechten mooi opgediend maar smaak was erg vlak. Combinatie wijnen spijs was goed. Prijs-kwaliteitverhouding ruim onvoldoende. Kaas...
Lees hele reviewGezellige avond met vrienden uit eten. Warm en hartelijk ontvangen. Uitstraling restaurant matig, polderkeuken verwacht je meer op een boerderij met uitzicht over een wijds landschap. Gerechten mooi opgediend maar smaak was erg vlak. Combinatie wijnen spijs was goed. Prijs-kwaliteitverhouding ruim onvoldoende. Kaasplankje allemaal uit de streek en relatief jong. Hier sprong er niet een kaas flink boven uit. Koffie en thee extreem duur (6,25 voor een kopje). En espresso dopio 7euro, dit zijn nog niet eens prijzen voor een Michelin restaurant, dus volledig uit verhouding. Verwachtingen waren groots maar wij vonden het erg tegenvallen.
Net als vorig jaar hadden we een kortingsarrangement. De smaken zijn nog steeds helemaal op orde, alleen was er nu geen gerecht dat er echt uitsprong. Dus: goed, maar we weten dat ze nog beter kunnen. De amuses blijven een feestje. Onze gastvrouw was denk ik een stagiaire: heel aardig, maar een beetje onbeholpen. In...
Lees hele reviewNet als vorig jaar hadden we een kortingsarrangement. De smaken zijn nog steeds helemaal op orde, alleen was er nu geen gerecht dat er echt uitsprong. Dus: goed, maar we weten dat ze nog beter kunnen. De amuses blijven een feestje. Onze gastvrouw was denk ik een stagiaire: heel aardig, maar een beetje onbeholpen. In tegenstelling tot vorig jaar, zaten we nu in het restaurant boven: een fijne ruimte met een goede sfeer.
Geachte gast, hartelijk dank voor uw review van uw bezoek tijdens de Restaurantweek. We vinden het leuk om te horen dat u de sfeer in het restaurant zo weet te waarderen! Qua keukenstijl zijn we weer een niveautje hoger aan het mikken, met nog meer aandacht voor de balans binnen de menu's. Wellicht ervaart u het (persoonlijk dus) als vreemd; maar wij vinden de opmerking dat er geen gerechten 'uitsprongen' een groot compliment! Uw gastvrouw tijdens uw bezoek is een nieuwe aanwinst in ons team (16 lentes jong). Wij zien in haar een talent dat u, mocht u nog eens weer komen in de toekomst, met veel plezier helemaal in de watten zal leggen (samen met de rest van de crew natuurlijk)!
Met vriendelijke groet,
Team De Nieuwe Polderkeuken
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!
Geachte gast, hartelijk dank voor uw review van uw bezoek. Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze hartelijke service. We vinden het jammer dat onze keukenstijl en 'huiskamer-achtige' setting niet aan uw verwachtingen heeft kunnen voldoen. Onze kaaswagen is gevuld met veel boerenkazen uit het Groene Hart, welke uiteraard niet te vergelijken zijn met de Epoisses en Roqueforts van deze wereld. Bij het Koffieservies (met 4 huisgemaakte friandises p.p.), informeren we altijd of u nog een tweede kopje had gewenst; dit is inbegrepen bij de door u genoemde prijzen. Aan alle dagverse topproducten en (soms) langdurige bereidingstijden waar wij mee werken, proberen wij altijd een zo eerlijk mogelijk prijskaartje te hangen. We betreuren het dat u hier echter een ander gevoel aan over heeft gehouden. Desondanks bedankt voor uw bezoek en wie weet tot ziens! Vriendelijke groet, Team De Nieuwe Polderkeuken