Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 138 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Net als vorig jaar hadden we een kortingsarrangement. De smaken zijn nog steeds helemaal op orde, alleen was er nu geen gerecht dat er echt uitsprong. Dus: goed, maar we weten dat ze nog beter kunnen. De amuses blijven een feestje. Onze gastvrouw was denk ik een stagiaire: heel aardig, maar een beetje onbeholpen. In...
Lees hele reviewNet als vorig jaar hadden we een kortingsarrangement. De smaken zijn nog steeds helemaal op orde, alleen was er nu geen gerecht dat er echt uitsprong. Dus: goed, maar we weten dat ze nog beter kunnen. De amuses blijven een feestje. Onze gastvrouw was denk ik een stagiaire: heel aardig, maar een beetje onbeholpen. In tegenstelling tot vorig jaar, zaten we nu in het restaurant boven: een fijne ruimte met een goede sfeer.
Gisteren 01/10 fantastisch gegeten in Stolwijk. Elke gang was geweldig met heerlijke wijn. Stond al lang op ons lijstje en was het meer dan waard. Bediening ook super!!
Paar opmerkingen; we zaten in de zaal beneden, vanwege de drukte. Dit is normaal een Evenementen zaal oid met spaarlampen in het plafond. Het was...
Lees hele reviewGisteren 01/10 fantastisch gegeten in Stolwijk. Elke gang was geweldig met heerlijke wijn. Stond al lang op ons lijstje en was het meer dan waard. Bediening ook super!!
Paar opmerkingen; we zaten in de zaal beneden, vanwege de drukte. Dit is normaal een Evenementen zaal oid met spaarlampen in het plafond. Het was er niet warm, sfeerloos. Bij het checken van reservering werd dit niet vermeld. Wel dat we beneden zouden zitten, niet dat dit een andere zaal is dan het restaurant zelf.
Verder is de restaurantweek aanbieding mij onduidelijk. Dit was uiteindelijk duurder dan het gewone 4 gangen menu, dat is 49.50 en wij betaalden 50. Daarnaast loopt ook een dinner deal zie ik nu, 5 gangen voor 50 euro.
Ondanks de voor mij mindere punten wel een fantastische avond gehad, bijzonder genoten en we komen zeker terug! Maar dan hopelijk in het restaurant zelf.
Grote vraag is nog wel steeds, waar komt nou toch de gans vandaan? Noord Holland, Stolwijk of uit de regio? :)
Geachte gast, dank voor uw review van uw bezoek tijdens de Restaurantweek. Fijn om te horen dat u genoten heeft van het eten, de wijnen en de goede bediening. Het zaaltje waar u plaats nam, openen wij sinds vorig jaar enkel tijdens de restaurantweek, om vanwege het steeds grotere animo toch zoveel mogelijk (nieuwe) gasten kennis te kunnen laten maken met ons 'Polderfood'. Linnen, verse bloemen en o.a. dezelfde muziek/glaswerk als het restaurant op de eerste verdieping horen daar ook bij. Echter is onze visie dat De Nieuwe Polderkeuken vooral staat of valt bij het niveau van de keuken en de hartelijke service welke wij nastreven.
Omtrent uw opmerkingen over de prijzen die wij hanteren; het 3-gangenmenu uit de 'Signature Dish'-categorie van DiningCity was geprijsd op €37,50p.p. Dit is inderdaad slechts €2 korting op ons eigen 3-gangenmenu, maar daarvoor heeft u dan ook exact dezelfde gerechten gegeten. De extra Signature tussengang waar u mee heeft uitgebreid, zou normaal gesproken ook zeker niet in het 4-gangenmenu á €49,50 geserveerd worden. Overigens was dit dus de ganzenborst uit... Noord-Holland ;)
We hopen u met onze reactie van een passend antwoord te hebben voorzien, en we zien er naar uit om u de toekomst nog eens te verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
Team De Nieuwe Polderkeuken
In het kort samengevat:
een paar dagen voordat we in de nieuwe polderkeuken hebben gegeten waren wij te gast in restaurant parkheuvel te rotterdam
Het eten vonden wij in de nieuwe polderkeuken wedijveren met de keuken van parkheuvel.
PS wij gaan wekelijk ergens dineren
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!
Geachte gast, hartelijk dank voor uw review van uw bezoek tijdens de Restaurantweek. We vinden het leuk om te horen dat u de sfeer in het restaurant zo weet te waarderen! Qua keukenstijl zijn we weer een niveautje hoger aan het mikken, met nog meer aandacht voor de balans binnen de menu's. Wellicht ervaart u het (persoonlijk dus) als vreemd; maar wij vinden de opmerking dat er geen gerechten 'uitsprongen' een groot compliment! Uw gastvrouw tijdens uw bezoek is een nieuwe aanwinst in ons team (16 lentes jong). Wij zien in haar een talent dat u, mocht u nog eens weer komen in de toekomst, met veel plezier helemaal in de watten zal leggen (samen met de rest van de crew natuurlijk)!
Met vriendelijke groet,
Team De Nieuwe Polderkeuken