Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€Hoogstaand 6-gangen Michelin diner € 195,- € 175,-
Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€Hoogstaand 6-gangen Michelin diner € 195,- € 175,-
Deal
Hoogstaand 6-gangen Michelin diner
€ 195,-
€ 175,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEER
Deal
Voortreffelijke 6-gangen Michelin lunch
€ 195,-
€ 175,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 569 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De restaurantweek lijkt mij bedoelt om tegen een schappelijke prijs mensen kennis te laten maken. € 22.50 wordt aangegeven voor de lunch, waarbij een sterrenrestaurant wat meer mag rekenen. Dat laatste blijkt dan voor parkheuvel € 20.00 te zijn. Bijna een verdubbeling. Bij elkaar €42.50 voor een menu tegenover € 50....
Lees hele reviewDe restaurantweek lijkt mij bedoelt om tegen een schappelijke prijs mensen kennis te laten maken. € 22.50 wordt aangegeven voor de lunch, waarbij een sterrenrestaurant wat meer mag rekenen. Dat laatste blijkt dan voor parkheuvel € 20.00 te zijn. Bijna een verdubbeling. Bij elkaar €42.50 voor een menu tegenover € 50.00 buiten de restaurantweek om. Dat is geen reclame maken meer. Het wijnarrangement, 3 glazen, bedroeg € 35.00. Vuistregel is, dat de prijs rond de helft is van de menuprijs. Zelfs buiten de restaurantweek is dat dus hier te hoog. Parkheuvel is een goed restaurant met een voorkomende bediening en uitstekend eten. De porties zijn zeker niet krenterig en de amuses redelijk talrijk. Daarentegen moet aan de prijzen iets gebeuren, want die zijn duidelijk te hoog, met name van de wijn.
Bij restaurant Parkheuvel geluncht op maandag 14 maart tijdens restaurantweek. Binnenkomst keurig ontvangen en we werden naar de lounche begeleid voor een apperitief. De sommelier schonk voor ons Rosé Champagne bij de overheerlijke amuses, en schonk een aantal minuten later nog wat bij! Het begon dus al helemaal goe...
Lees hele reviewBij restaurant Parkheuvel geluncht op maandag 14 maart tijdens restaurantweek. Binnenkomst keurig ontvangen en we werden naar de lounche begeleid voor een apperitief. De sommelier schonk voor ons Rosé Champagne bij de overheerlijke amuses, en schonk een aantal minuten later nog wat bij! Het begon dus al helemaal goed! We kregen het drie-gangen menu die in de restaurantweek werd geserveerd, wat een feest!!! De combinatie tussen de gerechten en de wijnen van de sommelier waren GEWELDIG, hier is zeker aandacht aan besteed! Restaurant Parkheuvel is zeker een aanrader en absoluut 2 sterren waard!
We vonden het eten tegenvallen voor een sterrenrestaurant. Bij de amuses was het mini-hamburgertje nog wel grappig, maar bij de overige amuses voerde de smaak van mayonaise de boventoon.
De positieve verrassing was de extra amuse: het Bommerig big met een heerlijke smaak en precies beloofd wat een amuse behoort te...
Lees hele reviewWe vonden het eten tegenvallen voor een sterrenrestaurant. Bij de amuses was het mini-hamburgertje nog wel grappig, maar bij de overige amuses voerde de smaak van mayonaise de boventoon.
De positieve verrassing was de extra amuse: het Bommerig big met een heerlijke smaak en precies beloofd wat een amuse behoort te doen.
De voorgerechtjes bestonden uit een lekkere friszure krabcombinatie en een soort sjoelschijf van gelei met garnalen met zeer vissige smaak (hiervan moet je houden).
De witvis was een oke, maar niet bijzonder. De enorme madeleine was lekker, maar de timing zo kort voor het dessert begrepen we niet helemaal. Het dessert bestaande uit ijs en bloedsinassappelen, gemarineerd in campari was heerlijk! De entourage voelde gedateerd aan. Zeer waarschijnlijk kunnen havenbaronnen dit waarderen, maar hip is het niet.
Kortom, Parkheuvel maakte onze verwachtingen niet waar.
Op 2 maart om 9.27 uur kreeg ik van Parkheuvel een e-mail dat er geen plaats was en dat ik op een ander tijdstip met de zelfde condities kan reserveren.
Wij hebben gisteren uitstekend gegeten in de Parkheuvel. Wij zijn er vaker geweest en aan niets kon je merken dat hier sprake is van de restaurantweek. Het eten was perfect, de bediening uitstekend, we werden zeer gastvrij ontvangen, niets dan complimenten! Wij hebben een heerlijke en gezellige middag gehad.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)