Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 578 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
alles was top!
Heerlijk gegeten , de verschillende smaken die je proeft in een gerecht,top.
Waarom een 9 voor het eten? Omdat ik geen 8,5 kan geven en ik het meer een 9 dan een 8 vond.
Wat was er dan zo lekker? Signature dish met bresse kip en kreeftesaus was zeer lekker en ik bedoel ongelooflijk lekker. De andere signature preiroomsoep vond ik lekker maar vrij simpel in mijn optiek. Het oestertje met sch...
Waarom een 9 voor het eten? Omdat ik geen 8,5 kan geven en ik het meer een 9 dan een 8 vond.
Wat was er dan zo lekker? Signature dish met bresse kip en kreeftesaus was zeer lekker en ik bedoel ongelooflijk lekker. De andere signature preiroomsoep vond ik lekker maar vrij simpel in mijn optiek. Het oestertje met schorseneren was lekker maar moet je wel van houden de lange nasmaak was minder. De amuses waren verassend zoals macarone met creamcheese erin echt toppertje was de bruschetta van filo met kaas en tomatenmousse. kleine loempia en sesamdingetje waren ok. Wat echter verschrikkelijk was en nooit meer doen, waren de kroepoekchips. Die waren vet en verder smakeloos. Begreep ook niet echt wat ze op tafel deden. Verder veel vis, behalve de het hoofd, wat kalfshaas was. Ik snap het contrast met de morieltjes, echter die smaak was me iets te heftig. Kalshaas zie ik liever gebakken maar desalniettemin toch heel goed vlees. Dessert was top, echter de bloedsinaasappel was me te bitter daarboven op de camparibitter, proef liever zoete sinaasappel. De zuurstokjes waren subliem en echt leuk om te eten. Dan de service, genoeg brood. Jammer dat er geen derde variant was (zeurderig wellicht). Gerechten werden lekker tempo geserveerd. Iets te weinig aandacht vond ik zelf. Daarnaast sommelier vroeg niet echt door, toen ik aangaf 3 wijntjes te willen. Duurde tot het tussengerecht en ik wilde met het voorgerecht al drinken: lijkt me logisch toch?
De wijnen op zich waren op de eerste na (die top was) ok en niet echt super. Het verhaaltje erbij wordt ook te snel opgedreund en vond ik niet echt prettig om naar te luisteren. Strakke actie was dat een telefonerende zaalgenoot naar de lobby werd verwezen. Kennis van wat er op bord lag was prima. Sfeer die was warm en gezellig, ook zonder muziek. Prijs kwaliteit aanbieding genoten van 100 eur. We hebben denk ik 1 gerecht meer gekregen en dat was fijn. Ik schrok wel van de 17.5 voor 1 champagne dat gaat echt nergens over. Was wel een klein dompertje de rest uitstekend gedaan en zeker aanbevolen. Was lekkerder dan Ivy. Volgende keer iets meer vlees en vis afwisselen graag.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)