Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Savarin
Frans, Nederlands | €€€Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 35,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 55,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 40,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 60,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 320 mensen zeggen over Savarin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het pand van Savarin aan de A4 is zeer sfeervol ingericht. Ook de ontvangst is zeer hartelijk. Als voorgerecht tonijnrolletjes gevuld met avocado en daarbovenop tonijnmousse. Dit was vrij koud waardoor de tonijn niet helemaal tot zijn recht kwam. Als hoofdgerecht overheerlijke kalfssukade met knapperig gebakken kalf...
Lees hele reviewHet pand van Savarin aan de A4 is zeer sfeervol ingericht. Ook de ontvangst is zeer hartelijk. Als voorgerecht tonijnrolletjes gevuld met avocado en daarbovenop tonijnmousse. Dit was vrij koud waardoor de tonijn niet helemaal tot zijn recht kwam. Als hoofdgerecht overheerlijke kalfssukade met knapperig gebakken kalfszwezerik. Het chocolade dessert viel bij alle tafelgenoten zeer goed in de smaak. De bediening was vriendelijk en zeer attent. Wij hebben genoten.
Mooi restaurant, leuke sfeer, eten heerlijk. Het was alleen wel erg druk waardoor er iets te weinig personeel was... doorlooptijd was lang.
Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als res...
Lees hele reviewHet is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als restaurant.
Om 20.30 uur, de afgesproken tijd, waren we binnen en konden meteen aan tafel. Aangezien het een fixed menu was hoefden we niet te kiezen. We begonnen met een glas prosecco rose, dat later €9,- per glas bleek te kosten. Er kwam wat brood+ smeersels, maar verder niets. Andere tafels die later gingen zitten, hadden al wel hun voorgerecht, maar wij waren met 6 personen en dat was kennelijk te veel gevraagd. Niemand die ons iets vroeg, informatie gaf of de wijnkaart aanbood, of een ev bestelling voor meer drankjes kwam opnemen. Na informeren hoe lang het nog ging duren, werd ons eerst een fles wijn aangeboden. Vanwege het autorijden sloegen we die af. Vervolgens kwam de gerant met een glas appelsap voor iedereen, van de eerste 40% van de persing. Extra vierge, zullen we maar zeggen. Lekker, erg appelig. Om vijf voor tien zeiden we dat het nu wel erg snel moest komen, aangezien we echt honger hadden, de volgende dag de kinderen (14 jr t/m 21 jr) naar school moesten/tentamen doen en onze dochter nog terug naar Amsterdam wilde. Als het niet zou lukken konden we beter naar de Mac gaan. Binnen 6 minuten zou het komen! Dat haalden ze bijna, dus vooruit, we vielen aan. Behalve 2 van onze kids, die houden niet van vis. We deelden de bordjes rond, en zo werd alles snel verorberd. De viseters vonden het lekker. Het hoofdgerecht werd ons binnen 12 minuten beloofd. Klokkijken bleek niet de sterkste kant van de keuken of de gerant, maar het eten kwam binnen redelijke tijd. Zwezerik! Brrr! Gelukkig zat er ook ander vlees bij, dus alweer de bordjes rondgedeeld, en zo kwam iedereen min of meer aan zijn trekken. Het dessert kwam ook vrij snel, het was natuurlijk duidelijk dat we niet blij waren met de service. Wij kregen een geïmproviseerd dessert, de andere tafels kregen iets anders. Het bestond uit 2 schaaltjes en twee (whisky)glazen met inhoud. smakelijk, erg veel en nogal zoet, muv de rode vruchten met zabaione en ijs (=lekker en niet te zoet).
Bij de rekening kregen we een kistje met 2 flessen wijn. Maar op de rekening stonden ook de niet door ons bestelde 6 glazen appelsap, à €6,-! Na ons protest ging die €36,- van de rekening af.
Afgelopen januari aten we met ons gezin bij Le Cirque, op Scheveningen. Die (geweldige) ervaring wilden we herhalen voor deze 21ste verjaardag. Die dag komt nooit meer terug en helaas was dit een zeer teleurstellende ervaring. Twee flessen wijn cadeau doen verguldt deze bittere pil niet.
De equipe van Savarin heeft een enorm brevet van onvermogen afgegeven. Niet dat er niet hard gezwoegd werd, maar de organisatie en het gastheerschap was beneden peil. Bij de MacDonalds heeft men meer oog voor de klant. Het is belangrijk dat je ook je beperkingen kent, en twee shifts op 1 avond was duidelijk te veel gevraagd. Ik vermoed dat wij niet de enigen waren die (te) lang moesten wachten. Waarom zou je hier nog terugkomen?
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Savarin
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.
Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.
Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.