Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 22,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 42,95. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 26 mensen zeggen over Brasserie Rijk der Vitaminen
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was heerlijk en de bediening zeer vriendelijk. Ook was het restaurant erg sfeervol. De eigenaar is ook een zeer vriendelijke man en kent het menu uit zijn hoofd.
De sfeer en ontvangst was oke. Maar het 4 gangendiner was echt niet van hoge kwaliteit. De 4e gang was koffie met een cafe-noir en een 1/2 schrobbelaer. In onze ogen hoort dit restaurant niet bij de beste 500 van nederland.
Daarnaast hebben we via de restaurantweek 1 euro per menu meer betaald dan wat in de menukaart vermeld stond.
Geen waar voor je geld
Tevredenheid van onze gast, is waar het bij ons omgaat.
Als u aangeeft dat alles naar wens is, kunnen wij een dag later dit niet meer verbeteren.
Graag willen wij u uitnodigen, nu wij weten wat uw beperking inhoudt, dat speciale dieten ook smakelijk kunnen zijn.
Wij ontvingen uw dieetwensen door de wifi perikelen eind van de avond.
Onze oprechte excuses hiervoor en hopen u binnenkort nogmaals te zien om een betere ervaring op te doen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oud-Vossemeer e.o.
Over Brasserie Rijk der Vitaminen
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Brasserie Rijk der Vitaminen, werkelijk een pareltje in de natuur in oud Vossemeer. Een restaurant met hartverwarmende gastvrijheid en overheerlijke gerechten. Breng een bezoekje aan het restaurant en je bent direct verkocht.
Het interieur van het restaurant is versierd met Thoolse elementen, in combinatie met Afrikaans houtsnijwerk en Chinese kunst. In de keuken gebruikt de chef-kok voornamelijk verse producten van het eiland Tholen. Om jouw avond culinair compleet te maken, mogen uiteraard streekproducten als lamsoren en zeekraal niet ontbreken. Ook voor vegetariërs zijn genoeg opties aanwezig!
Het is spijtig, dat onze deelname aan de restaurantweek tot een sterren misverstand heeft geleidt.
Wij zijn absoluut geen sterrenrestaurant en hebben in het geheel niet de aspiratie dit te worden.
Bij ons is het devies; een eerlijke, lekkere maaltijd met streekproducten voor een betaalbare prijs.
Om deze reden hebben wij een geheel open keuken zonder geheimen.
De afgelopen maanden worden ook wij geconfonteerd met prijsstijgingen van 11 tot 600% en om die reden hebben wij ons vrije keuze 4 gangen menu met € 1,- verhoogd van € 36,95 naar € 37,95 en wij serveerden hiervoor;
Een verse tomatensoep van bio tomaten met 16 verschillende ingredienten, die volgens u erg smakelijk was.
Een tournedos van de Thoolse dikbil, niet het goedkoopste stukje vlees.
Een dame blanche.
Daarna een koffiecompleet met een Schrobbeler met slagroom dat altijd
€ 2,65 kost, maar bij u inbegrepen en omwille de prijs van € 2,65 voor een koffie of thee compleet en de grote marge hierop serveren wij hier in plaats van een slagroomsoesje een caffee-noir bij.
Volgens u was alles naar wens, echter na afrekening van € 37,95 blijkt het tegendeel.
Als de € 1, verhoging voor u achteraf het probleem was betalen wij dit graag terug.
De som van de geserveerde componenten heeft buiten de restaurantweek om, een geheel ander totaalprijs als € 37,95.
De menukaart zal door de turbulente prijsontwikkelingen worden gecorrigeerd, zodat u een juist beeld heeft wat wat kost.
Tot de 500 beste restaurants behoren is niet alleen weggelegd voor de Michelin- jongens, maar ook voor gewone restaurants.
Het aantal gasten dat hun ervaringen over het geserveerde eten opgeven kan ook tot 1 van de 500 mogen behoren en wij zijn erg trots, dat tevreden gasten.hiervoor zorgden.
Het kan dan zomaar gebeuren, dat een restaurant zonder capsones tot de uitverkoren behoort, echter is het jammer als hierdoor verkeerde verwachtingen worden gewekt.
Voor deelname aan een volgende restaurantweekeditie zullen wij door uw opmerking, nog eens kritisch kijken, of deelname niet tot verwarring leidt.
Wij zagen door uw opmerking wel veel Michelin restaurants als deelnemer.
Oprechte excuses als u verwachtte bij een Michelin restaurant te komen.
Wij zijn als streekproducten restaurant maar wat trots dat mensen van heinde en verre komen genieten van onze lekkernijen zonder poespas, wat wij niet willen is onze gasten op het verkeerde been zetten.