Wat 570 mensen zeggen over Restaurant Sense*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrukkelijk gegeten! Goede wijnen keuze en uitstekende service!
De eerste keer dat wij bij dit sterrenrestaurant “Sense” zijn gaan eten. We hadden van tevoren voor een vegan menu gevraagd.
Ontvangst was hartelijk en goed en iedereen is zeer vriendelijk.
De hele avond is op een paar kleine ongelukjes na goed verzorgd, vanaf aperitief met amusehapjes, tot aan de koffie/thee ...
De eerste keer dat wij bij dit sterrenrestaurant “Sense” zijn gaan eten. We hadden van tevoren voor een vegan menu gevraagd.
Ontvangst was hartelijk en goed en iedereen is zeer vriendelijk.
De hele avond is op een paar kleine ongelukjes na goed verzorgd, vanaf aperitief met amusehapjes, tot aan de koffie/thee met de friandises.
De opmaak van de gerechten is bijzonder. Je ziet dat er tijd en liefde in is gestoken. Maar persoonlijk vonden wij het qua smaak vrij vlak en eentonig. Bijna alle gerechten hadden dezelfde smaak.
Erg jammer vonden wij dat ons werd verteld dat de vegan wijn niet echt gepaard zou gaan met het hoofdgerecht en zij hiervoor een non vegan wijn hadden bedacht. We mochten ze wel beiden proeven en vonden ze dan ook beiden niet echt bijzonder, jammer!
Wat het interieur betrof, dat was alles behalve ster waardig. De stoelen waren bij de armleuningen erg beschadigd en uitstraling restaurant vonden wij ook niet sfeervol, eerder gedateerd. Zelfs de kleding van het personeel zag er gedateerd uit.
Zou ik terugkeren naar dit restaurant, nee. Zou ik het aanraden, ja, maar meer omdat wij benieuwd zijn naar jouw ervaring.
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
Over Restaurant Sense*
Keuken: Frans
Voel je welkom bij Sense! Het moderne restaurant in hartje Den Bosch is voor de twaalfde keer bekroond met een Michelinster en wordt geroemd om de ontspannen sfeer en no-nonsense, gastvrije bediening én exclusieve kaaswagen.
Met respect voor de seizoenen en een voorliefde voor Aziatische fraîcheur runt Chef Dennis Middeldorp zijn creatieve keuken. Hij heeft oog voor Nederlandse producten en toont zijn creativiteit ook met plantaardige gerechten. Zijn liefde voor de botanische gastronomie gaat hand in hand met zijn liefde voor vlees en vis.
Bij mooi weer is het puur genieten op het ruime terras gelegen aan het historische Jeroen Boschplein!