Wat 1360 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Na 2 jaar weer een keer teruggekomen. Heerlijke gerechten, voor mijn beeld wel beetje in de lijn van 2 jaar terug, maar dat is prima. De ambiance is goed en een 10+ voor de charmante gastvrouw.
We me opviel bij binnenkomst is de hartelijke ontvangst. Toen we aan tafel zaten kwam de chef ons persoonlijk welkom heten en kort een praatje maken.
Het 3-gangenmenu van de 'Restaurantweek' actie was voortreffelijk en naast dit menu werden er diverse amuses voor en tijdens het diner geserveerd. Met een wijnarrang...
We me opviel bij binnenkomst is de hartelijke ontvangst. Toen we aan tafel zaten kwam de chef ons persoonlijk welkom heten en kort een praatje maken.
Het 3-gangenmenu van de 'Restaurantweek' actie was voortreffelijk en naast dit menu werden er diverse amuses voor en tijdens het diner geserveerd. Met een wijnarrangement erbij een ware smaakbelevenis. De koffie met lekkernijen was een mooie afsluiting. Al met al heerlijk genoten en voor herhaling vatbaar.
Voor degenen die rustig willen dineren......als het restaurant vol zit dan is het wel wat rumoerig.
In het kader van de restaurantweken is het echt top. Wij zijn diverse malen elders geweest, maar dit is geweldig! Zelfs beter dan Samhout Places in Amsterdam met 2 Michelin sterren!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over 't Amsterdammertje*
Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.
Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.
Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.
Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.
Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.