Wat 1359 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zaterdagavond 19 oktober 2013 dineerden we in 't Amsterdammetje. Het was even zoeken naar een parkeerplaats. In de documentatie was geen parkeermogelijkheid genoemd. Toch wel gevonden.
De ambiance van het restaurant is zeer goed. Het menu viel ons wat tegen. Er werden 'Wild weken'aangekondigd maar van veel wild was...
Zaterdagavond 19 oktober 2013 dineerden we in 't Amsterdammetje. Het was even zoeken naar een parkeerplaats. In de documentatie was geen parkeermogelijkheid genoemd. Toch wel gevonden.
De ambiance van het restaurant is zeer goed. Het menu viel ons wat tegen. Er werden 'Wild weken'aangekondigd maar van veel wild was geen sprake. Er was een tussengerecht van schol. Het hoofdgerecht bestond uit enkele kleine ronde torentjes Haas met daaromheen van alle en nog wat aan versieringen. Zeker wel smakelijk maar het viel ons toch tegen. Kennelijk wil een Sterrenrestaurant veel versierselen aanbrengen. Wij gaan daar toch niet meer heen.
super lekker gegeten met fantastische wijnen
Bijzonder lekker gegeten.
Heel verrassende gerechten met daarbij een passend wijnmenu dat uitstekend was gekozen.
Echt een aanrader. Wij komen zeker regelmatig terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over 't Amsterdammertje*
Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.
Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.
Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.
Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.
Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.