Deal
Deal
Discount
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €72.50 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €92.50. See our terms for more information.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 December 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 1015 people say about Tante Koosje*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Weer eens ouderwets heerlijk gegeten en in echt weer eens in de watten gelegd zonder poespas.
Was en is nog steeds een topper. !!!
Extra amuses is toch iets wat je echt gaat waarderen, zeker als het weer super is
Omdat ik al bij meerdere restaurantweken zag dat "Tante Koosje" zeer snel volgeboekt was, wekte dit mijn nieuwsgierigheid. Hier moest ik echt een keer gaan eten! Wat een geluk dat ik meteen boekte toen het bericht kwam dat er een verlengde restaurantweek werd gehouden met alle top-5-restaurants van de provincie. We ...
Read full reviewOmdat ik al bij meerdere restaurantweken zag dat "Tante Koosje" zeer snel volgeboekt was, wekte dit mijn nieuwsgierigheid. Hier moest ik echt een keer gaan eten! Wat een geluk dat ik meteen boekte toen het bericht kwam dat er een verlengde restaurantweek werd gehouden met alle top-5-restaurants van de provincie. We hebben er heerlijk gegeten, het was echt de moeite waard om hiervoor een half uur te rijden. Idyllisch dorpje met een super restaurant, team " Tante Koosje", bedankt voor de lekkere en gezellige avond.
We hebben een fantastische avond gehad. Ons drie-gangen uitgebreid naar vier met wijnarrangement erbij. De smaken en verschillende bereidingen van de ingrediënten waren eerlijk en individueel smaakvol. De combinatie met de wijnen perfect; zelfs die noord Italiaanse wijn, waar we tot het gerecht nog niet uitgeserveer...
Read full reviewWe hebben een fantastische avond gehad. Ons drie-gangen uitgebreid naar vier met wijnarrangement erbij. De smaken en verschillende bereidingen van de ingrediënten waren eerlijk en individueel smaakvol. De combinatie met de wijnen perfect; zelfs die noord Italiaanse wijn, waar we tot het gerecht nog niet uitgeserveerd was, onze twijfels over hadden; met het gerecht erbij vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.
De amuses, friandaises en het presentje bij het naar huis gaan waren stuk voor stuk met zorg bereid.
De services was top; de heren/dames beheersen hun kennis, zijn attent, passen zich gemakkelijk aan het gezelschap aan en toch niet overdreven aanwezig.
Tante Koosje straalt een gemoedelijke sfeer uit, erg leuk met de open keuken en authentieke details in de aankleding.
Map All restaurant deals in Loenen aan de Vecht
About Tante Koosje*
Cuisine: French
Restaurant Tante Koosje* is located in the heart of the picturesque village of Loenen aan de Vecht. This special restaurant is situated on the square in the shadow of the church. The decor is cosy and charming with subdued atmospheric lights and antique furniture. A combination of the nostalgic atmosphere, crazy cuisine and affordable prices is what makes Restaurant Tante Koosje* so popular.
Her name comes from an former Loenen resident called Koosje Edema, who lived in the house until her death in 1958. After her death, the municipality wanted to demolish her house and the surrounding houses, but this was prevented. All the houses were rebuilt and 40 years later they decided to start a restaurant in the building and name it after her.
The Chef, Ronald Veldhuijzen, was born in Heerenveen. After a successful chef training and building up work experience at renowned companies, he left Friesland to work at 'De Bokkedoorns' in Overveen and after a few years at the 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 he joined 'Chapeau' in Haarlem and in his first year he was awarded his first star! In 2006 he started a new challenge at Tante Koosje*.
On the menu you will find some great signature dishes by Ronald, such as grilled Frisian sugar loaf with fried duck liver or on the rim fried turbot fillet. His cooking style is classic, modern and pure and he is very aware of the seasons of the different products. He considers sauces to be an important part of the dish and they are always made with the bones or bones of the product he makes.
The restaurant has had a Michelin star since 1998, with the exception of the year 2004 when the restaurant lost the star. Tante Koosje* has a total of 15.5 Gault&Millau points.