Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Savarin
French, Dutch | €€€Deals
Deals
Discount
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €35.00 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €55.00. See our terms for more information.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 December 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
Discount
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €40.00 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €60.00. See our terms for more information.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 December 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 320 people say about Savarin
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het pand van Savarin aan de A4 is zeer sfeervol ingericht. Ook de ontvangst is zeer hartelijk. Als voorgerecht tonijnrolletjes gevuld met avocado en daarbovenop tonijnmousse. Dit was vrij koud waardoor de tonijn niet helemaal tot zijn recht kwam. Als hoofdgerecht overheerlijke kalfssukade met knapperig gebakken kalf...
Read full reviewHet pand van Savarin aan de A4 is zeer sfeervol ingericht. Ook de ontvangst is zeer hartelijk. Als voorgerecht tonijnrolletjes gevuld met avocado en daarbovenop tonijnmousse. Dit was vrij koud waardoor de tonijn niet helemaal tot zijn recht kwam. Als hoofdgerecht overheerlijke kalfssukade met knapperig gebakken kalfszwezerik. Het chocolade dessert viel bij alle tafelgenoten zeer goed in de smaak. De bediening was vriendelijk en zeer attent. Wij hebben genoten.
Mooi restaurant, leuke sfeer, eten heerlijk. Het was alleen wel erg druk waardoor er iets te weinig personeel was... doorlooptijd was lang.
Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als res...
Read full reviewHet is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als restaurant.
Om 20.30 uur, de afgesproken tijd, waren we binnen en konden meteen aan tafel. Aangezien het een fixed menu was hoefden we niet te kiezen. We begonnen met een glas prosecco rose, dat later €9,- per glas bleek te kosten. Er kwam wat brood+ smeersels, maar verder niets. Andere tafels die later gingen zitten, hadden al wel hun voorgerecht, maar wij waren met 6 personen en dat was kennelijk te veel gevraagd. Niemand die ons iets vroeg, informatie gaf of de wijnkaart aanbood, of een ev bestelling voor meer drankjes kwam opnemen. Na informeren hoe lang het nog ging duren, werd ons eerst een fles wijn aangeboden. Vanwege het autorijden sloegen we die af. Vervolgens kwam de gerant met een glas appelsap voor iedereen, van de eerste 40% van de persing. Extra vierge, zullen we maar zeggen. Lekker, erg appelig. Om vijf voor tien zeiden we dat het nu wel erg snel moest komen, aangezien we echt honger hadden, de volgende dag de kinderen (14 jr t/m 21 jr) naar school moesten/tentamen doen en onze dochter nog terug naar Amsterdam wilde. Als het niet zou lukken konden we beter naar de Mac gaan. Binnen 6 minuten zou het komen! Dat haalden ze bijna, dus vooruit, we vielen aan. Behalve 2 van onze kids, die houden niet van vis. We deelden de bordjes rond, en zo werd alles snel verorberd. De viseters vonden het lekker. Het hoofdgerecht werd ons binnen 12 minuten beloofd. Klokkijken bleek niet de sterkste kant van de keuken of de gerant, maar het eten kwam binnen redelijke tijd. Zwezerik! Brrr! Gelukkig zat er ook ander vlees bij, dus alweer de bordjes rondgedeeld, en zo kwam iedereen min of meer aan zijn trekken. Het dessert kwam ook vrij snel, het was natuurlijk duidelijk dat we niet blij waren met de service. Wij kregen een geïmproviseerd dessert, de andere tafels kregen iets anders. Het bestond uit 2 schaaltjes en twee (whisky)glazen met inhoud. smakelijk, erg veel en nogal zoet, muv de rode vruchten met zabaione en ijs (=lekker en niet te zoet).
Bij de rekening kregen we een kistje met 2 flessen wijn. Maar op de rekening stonden ook de niet door ons bestelde 6 glazen appelsap, à €6,-! Na ons protest ging die €36,- van de rekening af.
Afgelopen januari aten we met ons gezin bij Le Cirque, op Scheveningen. Die (geweldige) ervaring wilden we herhalen voor deze 21ste verjaardag. Die dag komt nooit meer terug en helaas was dit een zeer teleurstellende ervaring. Twee flessen wijn cadeau doen verguldt deze bittere pil niet.
De equipe van Savarin heeft een enorm brevet van onvermogen afgegeven. Niet dat er niet hard gezwoegd werd, maar de organisatie en het gastheerschap was beneden peil. Bij de MacDonalds heeft men meer oog voor de klant. Het is belangrijk dat je ook je beperkingen kent, en twee shifts op 1 avond was duidelijk te veel gevraagd. Ik vermoed dat wij niet de enigen waren die (te) lang moesten wachten. Waarom zou je hier nog terugkomen?
Map All restaurant deals in Rijswijk (Zuid-Holland)
About Savarin
Restaurant Savarin is a place where one may enjoy many things, from perfect hospitality and a stylish, relaxed atmosphere to, last but not least, excellent cuisine.
Under its roof there are also excellently equipped salons for seminars, meetings, receptions and other private gatherings.
The ingredients beauty, atmosphere and quality all come together in one location. Indeed, one could say that we have more to offer to our guests than culinary delights: a visit to Savarin is an experience.
What we mean by that can in fact only be explained when we welcome you in person. The moment you step out of your car you enter a different world with intimate terraces shaded by ancient trees. The actual restaurant itself is a combination of tradition and design, of comfort and state-of-the-art furnishings. Entering the Savarin means instant relaxation.
Savarin is like a green culinary oasis at the edge of a busy city. A place we have embraced to realise our dreams. We are always ready to welcome you in style - Savarin style!